2018 Yılı Oda Hesapları 2019 Hizmet Ücretleri Tarifesi Meslek Grupları ve Faaliyet Kodları (NACE) Stratejik Plan

Oda Duyuruları

19.02.2019 - Süre Uzatımı - İzto Bilişim Sektöründe Hizmet Sektörü Rekabet Gücünün Artırılması (Hiser) Projesi Eğitim Hizmeti Alımı

Süre Uzatımı - İzmir Ticaret Odası’nca “İzto Bilişim Sektöründe Hizmet Sektörü Rekabet Gücünün Artırılması (Hiser) Projesi Eğitim Hizmeti Alımı" konulu ihaleye yeterli teklif gelmemesi sebebi ile teklif verme süresi 25.02.2019 pazartesi günü saat 17.00’ ye kadar uzatılmıştır.

18.02.2019 - İzmir Ticaret Odası Hizmet Binası Sıfır Atık Yönetimi Kapsamında Ekipman ve Sarf Malzemesi Alımı

Aşağıda teknik ve idari şartnamesi verilen “İZMİR TİCARET ODASI HİZMET BİNASI SIFIR ATIK YÖNETİMİ KAPSAMINDA EKİPMAN VE SARF MALZEMESİ ALIMI İŞLERİ“ için fiyat teklifinizi ve ön yeterlilik belgelerinizi üzerine İzmir Ticaret Odası’na yazılı kapalı zarflarla 25.02.2019 tarihinde saat 17.00’ye kadar İzmir Ticaret Odası Satın Alma Müdürlüğü’ne iletmenizi rica ederiz.

18.02.2019 - Süre Uzatımı - Odamız Spor Salonu Malzeme İhalesi

İzmir Ticaret Odası’nca “İzmir Ticaret Odası Hizmet Binası Eksi Üçüncü Katında Yer Alan Spor Salonu İçerisine Fiyatlandırma Listesi Ve Ekli Şartnamesinde Belirtilen Spor Ekipmanlarının Temin Edilmesi, Yerinde Montajı Ve Çalışır Durumda Teslim Edilmesi” konulu ihaleye yeterli teklif gelmemesi sebebi ile teklif verme süresi 25.02.2019 Pazartesi günü saat 17.00’ ye kadar uzatılmıştır.

24.01.2019 - İzmir Ticaret Odası -3 Bodrum Kat Spor Salonu İhalesinin Mimari Projeleri

İzmir Ticaret Odası -3 Bodrum Kat Spor Salonu ihalesinin mimari projeleri ektedir.