2018 Yılı Oda Hesapları 2018 Hizmet Ücretleri Tarifesi Meslek Grupları ve Faaliyet Kodları (NACE) Stratejik Plan

Oda Duyuruları

16.08.2018 - İzmir Ticaret Odasınca ABD İkili İş Görüşmeleri Yurtdışı Gezi Tanıtım ve Pazarlama Organizasyon Hizmetleri Alımı

Ekte teknik ve idari şartnamesi verilen İzmir Ticaret Odası’nca “ BİLİŞİM SEKTÖRÜNDE ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ PROJESİ 07 – 13 OCAK 2019 ABD İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ YURTDIŞI GEZİ ULUSLARARASI TANITIM VE PAZARLAMA ORGANİZASYON HİZMETLERİ ALIMI “işi için fiyat teklifinizi ve ön yeterlilik belgelerinizi üzerine İzmir Ticaret Odası’na yazılı kapalı zarflarla 31.08.2018 tarihinde saat 17.00’a kadar İzmir Ticaret Odası İdari İşler Satın Alma Müdürlüğü’ne iletmenizi rica ederiz.

07.08.2018 - Danimarka Sayısal Takograf Uygulaması Ceza Bedelleri Hakkında

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden aldığımız yazıda Danimarka Denetim Otoritesi’nden alınan e-postaya atıfta bulunarak; Türk araçlarının da karıştığı vakalar gündeme getirilerek, Sayısal Takograf uygulaması kapsamında yürürlükte olan cezalara ilişkin aşağıdaki bilgiler paylaşılmıştır.