2017 Yılı Oda Hesapları 2017 Hizmet Ücretleri Tarifesi Meslek Grupları ve Faaliyet Kodları (NACE) Stratejik Plan

Oda Duyuruları

22.11.2017 - Tıbbi Malzeme Sektöründe Ur-Ge Projesi Tunus Fas İkili İş görüşmeleri Yurtdışı Gezi Uluslararası Tanıtım Ve Pazarlama Faaliyeti Acente Ve Organizasyon Hizmetleri Alımı

Ekte teknik ve idari şartnamesi verilen İzmir Ticaret Odası’nca “TIBBİ MALZEME SEKTÖRÜNDE ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ PROJESİ 28 ŞUBAT-4 MART 2018 TUNUS FAS İKİLİ İŞGÖRÜŞMELERİ YURTDIŞI GEZİ ULUSLARARASI TANITIM VE PAZARLAMA FAALİYETİ  ACENTE VE ORGANİZASYON HİZMETLERİ” alımı işi için fiyat teklifinizi ve ön yeterlilik belgelerinizi üzerine İzmir Ticaret  Odası’na yazılı kapalı zarfla 27.11.2017 tarihinde saat 17.00’a kadar İzmir Ticaret Odası İdari İşler Satın Alma ve Müdürlüğü’ne iletmenizi rica ederiz.

31.10.2017 - 29 Ekim Cumhuriyet Balosu ve Resmi Geçit Töreni Fotoğrafları

Sayın Meclis Üyemiz,

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi geçit töreni ve Odamızın düzenlediği Cumhuriyet Balosu fotoğraflarına ulaşmak için TIKLAYINIZ

27.01.2017 - İzmir Ticaret Odası ile Balçova Termal Turizm ve Otelcilik Ticaret A.Ş. Arasında İmzalanan Protokol

İzmir Ticaret Odası ile Balçova Termal Turizm ve Otelcilik Ticaret A.Ş. arasında imzalanan protokol gereği,  İzmir Ticaret Odası mensuplarına (İzmir Ticaret Odası Üye Kimlik kartının ibrazı ile) Balçova Termal Turizm ve Otelcilik Ticaret A.Ş.’den satın alınacak hizmetler için aşağıda belirtilen oranlarda hizmet bedelleri üzerinden indirim uygulanacaktır.