2017 Yılı Oda Hesapları 2017 Hizmet Ücretleri Tarifesi Meslek Grupları ve Faaliyet Kodları (NACE) Stratejik Plan

Oda Duyuruları

27.07.2017 - Ur-ge Gelinlik, Damatlık, Abiye Sektörü Projesi Dış Ticaret Danışmanlığı ve Eğitim Hizmeti Alımı

Aşağıda teknik ve idari şartnameleri verilen İzmir Ticaret Odası’nca “Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi Gelinlik, Damatlık, Abiye Projesi Eğitim Hizmeti Alımı ve T.C. Ekonomi Bakanlığı Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi Gelinlik, Damatlık, Abiye Sektörü Projesi “Dış Ticaret Danışmanlığı” Hizmeti Alımı işleri için fiyat teklifinizi ve ön yeterlilik belgelerinizi üzerine “İzmir Ticaret  Odası’na” yazılı kapalı zarflarla 31.07.2017 tarihinde saat 17.00’a kadar İzmir Ticaret Odası İdari İşler Satın Alma ve Müdürlüğü’ne iletmenizi rica ederiz.

25.07.2017 - İzmir Ticaret Odası Bilgisayar Sisteminde Kullanılmak Üzere 200 Kullanıcı için Güvenlik Yazılımı

Ekte teknik ve idari şartnamesi verilen “İzmir Ticaret Odası Bilgisayar Sisteminde Kullanılmak Üzere 200 Kullanıcı için Güvenlik Yazılımı”  satın alınması işi için  fiyat teklifinizi ve ön yeterlilik belgelerinizi, üzerine İzmir Ticaret Odasına yazılı kapalı zarfla 31.07.2017 tarihinde saat 17.00’a  kadar İzmir Ticaret Odası İdari İşler ve Satın Alma Müdürlüğü’ne iletmenizi rica ederiz.

27.01.2017 - İzmir Ticaret Odası ile Balçova Termal Turizm ve Otelcilik Ticaret A.Ş. Arasında İmzalanan Protokol

İzmir Ticaret Odası ile Balçova Termal Turizm ve Otelcilik Ticaret A.Ş. arasında imzalanan protokol gereği,  İzmir Ticaret Odası mensuplarına (İzmir Ticaret Odası Üye Kimlik kartının ibrazı ile) Balçova Termal Turizm ve Otelcilik Ticaret A.Ş.’den satın alınacak hizmetler için aşağıda belirtilen oranlarda hizmet bedelleri üzerinden indirim uygulanacaktır.