2017 Yılı Oda Hesapları 2017 Hizmet Ücretleri Tarifesi Meslek Grupları ve Faaliyet Kodları (NACE) Stratejik Plan

Oda Duyuruları

25.04.2017 - İZTO-Berlin / Almanya İkili İş Görüşmeleri Organizasyonu Hizmeti Alımı

Aşağıda teknik ve idari şartnamesi verilen İzmir Ticaret Odası’nca “Ayakkabıcılık Sektöründe Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi Projesi – Berlin / Almanya Yurtdışı Pazarlama Heyeti Programı  Kapsamında Acente ve Organizasyon Hizmetleri Alımı işi için fiyat teklifinizi ve ön yeterlilik belgelerinizi üzerine İzmir Ticaret  Odası’na yazılı kapalı zarflarla 28.04.2017 tarihinde saat 17.00’a kadar İzmir Ticaret Odası İdari İşler Satın Alma ve Müdürlüğü’ne iletmenizi rica ederiz.

04.04.2017 - TOBB Nefes Kredisi kapsamındaki masraflar hk.

TOBB Nefes Kredisi kampanyası kapsamında; Odamız üyelerine yönelik 150.000 TL üst limitli, 12 ay vadeli, yıllık % 9,90 faiz oranlı kredilerin Denizbank ve Ziraat Bankası’ndan kullandırılması çalışmamız 12 Aralık 2016 tarihi itibariyle başlamış, Odamız için toplam 155.000.000 TL limit ayrılarak üyelerimizin kullanımına sunulmuştur.

27.01.2017 - İzmir Ticaret Odası ile Balçova Termal Turizm ve Otelcilik Ticaret A.Ş. Arasında İmzalanan Protokol

İzmir Ticaret Odası ile Balçova Termal Turizm ve Otelcilik Ticaret A.Ş. arasında imzalanan protokol gereği,  İzmir Ticaret Odası mensuplarına (İzmir Ticaret Odası Üye Kimlik kartının ibrazı ile) Balçova Termal Turizm ve Otelcilik Ticaret A.Ş.’den satın alınacak hizmetler için aşağıda belirtilen oranlarda hizmet bedelleri üzerinden indirim uygulanacaktır.