2018 Yılı Oda Hesapları 2018 Hizmet Ücretleri Tarifesi Meslek Grupları ve Faaliyet Kodları (NACE) Stratejik Plan

Oda Duyuruları

19.10.2018 - İzmir Ticaret Odası Travel Turkey Fuarı Stand Tasarım ve Konstrüksiyonu Hizmeti Alımı İşi

Aşağıda teknik ve idari şartnamesi verilen, “Travel Turkey İzmir 12. Turizm Fuar ve Kongresi İzmir Ticaret Odası Standı Tasarım ve Konstrüksiyonu Hizmeti Alımı İşi”  için fiyat teklifinizi ve ön yeterlilik belgelerinizi üzerine İzmir Ticaret Odası’na yazılı kapalı zarf ile 26/10/2018 tarihinde saat 17:00’a kadar İzmir Ticaret Odası İdari İşler ve Satın Alma Müdürlüğü’ne iletmenizi rica ederiz.