2017 Yılı Oda Hesapları 2017 Hizmet Ücretleri Tarifesi Meslek Grupları ve Faaliyet Kodları (NACE) Stratejik Plan

Oda Duyuruları

24.05.2017 - Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği Gıda Yardımı Kapsamında Satın Alınacak Olan Erzak Paketleri

Aşağıda idari ve teknik şartnamesi verilen Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği Gıda Yardımı Kapsamında Satın Alınacak Olan Erzak Paketleri (en az 666 kişilik) satın alınması işi  için kapalı zarfta yer alan fiyat teklifi ve ön yeterlilik belgelerinizi, üzerinde firmanızın kartvizitleri iliştirilmiş numune ürün paketleriniz ile birlikte 29.05.2017 Pazartesi günü saat 17.00’a kadar İzmir Ticaret Odası İdari İşler ve Satın Alma Müdürlüğü’ne iletmenizi rica ederiz.

04.04.2017 - TOBB Nefes Kredisi kapsamındaki masraflar hk.

TOBB Nefes Kredisi kampanyası kapsamında; Odamız üyelerine yönelik 150.000 TL üst limitli, 12 ay vadeli, yıllık % 9,90 faiz oranlı kredilerin Denizbank ve Ziraat Bankası’ndan kullandırılması çalışmamız 12 Aralık 2016 tarihi itibariyle başlamış, Odamız için toplam 155.000.000 TL limit ayrılarak üyelerimizin kullanımına sunulmuştur.

27.01.2017 - İzmir Ticaret Odası ile Balçova Termal Turizm ve Otelcilik Ticaret A.Ş. Arasında İmzalanan Protokol

İzmir Ticaret Odası ile Balçova Termal Turizm ve Otelcilik Ticaret A.Ş. arasında imzalanan protokol gereği,  İzmir Ticaret Odası mensuplarına (İzmir Ticaret Odası Üye Kimlik kartının ibrazı ile) Balçova Termal Turizm ve Otelcilik Ticaret A.Ş.’den satın alınacak hizmetler için aşağıda belirtilen oranlarda hizmet bedelleri üzerinden indirim uygulanacaktır.