Oda Duyuruları

19.04.2019 - Sigorta Acenteleri Bilgilendirme Toplantısı

İzmir Ticaret Odası olarak sigorta sektörünün gelişmesine ve sektörün ekonomiye katkısının arttırılmasına büyük önem veriyoruz.

Sigorta sektörünün ekonomiye katkısının arttırılabilmesi; sigorta acentelerinin performansının arttırılması, günümüz koşullarına uyum sağlaması ve geleceğe hazırlanması için sektördeki sorunların istişare edilerek çözülmesi kaçınılmazdır.

17.04.2019 - Menşe ve Dolaşım Belgeleri Eğitim Seminerine Davetlisiniz

Odamız tarafından ülkemiz ihracatının arttırılmasına, İzmir’in ihracatının daha yukarıya çekilmesine katkı koymak ve  üyelerimize bilgi ile teknik destek sunmak amaçlarıyla; T.C. Ticaret Bakanlığı Uluslararası Anlaşmalar ve Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü uzmanlarının katılımıyla  25.04.2019 Perşembe günü saat 13.30-17.00 saatleri arasında Odamız Merkez Bina Sergi Salonu’nda  “Menşe ve Dolaşım Belgelerinin Düzenlenmesine İlişkin Bilgilendirme Semineri” düzenlenecektir.

15.04.2019 - Sigorta Acenteleri Bilgilendirme Toplantısı

08.04.2019 - Karabağlar'da açılan İlk Hizmet Ofisimiz'de Siz Değerli Üyelerimizi bekliyoruz!

Sizlere yerinde hizmet vermek ve ticari hayatlarınızı kolaylaştırmak için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz.

İlk hizmet ofisimizle Karabağlar'dayız !