2018 Yılı Oda Hesapları 2018 Hizmet Ücretleri Tarifesi Meslek Grupları ve Faaliyet Kodları (NACE) Stratejik Plan

Oda Duyuruları

22.02.2018 - İzmir Ticaret Odası Tarafından Satın Alınacak Futbol Eşofmanı ve Sporcu Ekipman Malzemeleri İşi

Aşağıda teknik ve idari şartnamesi verilen Odamızca satın alınacak Futbol eşortmanı ve  sporcu ekipman malzemeleri satın alınması işi  için fiyat teklifinizi, kapalı zarfla 26.02.2018 saat 17.00’a kadar İzmir Ticaret Odası İdari İşler ve Satın Alma Müdürlüğü’ne iletmenizi rica ederiz.

15.02.2018 - Odamızca Üye Memnuniyeti Anket Yazılımı ve Donanımı Satın Alınması

Ekte teknik ve idari şartnamesi verilen ÜYE MEMNUNİYETİ ANKET YAZILIMI VE DONANIMI”  satın alınması işi için  fiyat teklifinizi ve ön yeterlilik belgelerinizi, üzerine İzmir Ticaret Odasına yazılı kapalı zarfla 26.02.2018 tarihinde saat 17.00’a  kadar İzmir Ticaret Odası İdari İşler ve Satın Alma Müdürlüğü’ne iletmenizi rica ederiz.

08.02.2018 - Seçim Belgeleri

Değerli Üyelerimiz,

Temsil ve bağlayıcı işlemler yapmaya dair düzenlenen seçim belgeleri Ticaret Sicil Müdürlüğü’nden verilmeye başlanmıştır.

Konuyla ilgili Ticaret Sicil Müdürlüğümüzden veya 4984381 – 4984631 – 4984378 numaralı telefonlardan bilgi alabilirsiniz,

Bilgelerinize sunulur.

Saygılarımızla,