2016 Yılı Oda Hesapları 2017 Hizmet Ücretleri Tarifesi Meslek Grupları ve Faaliyet Kodları (NACE) Stratejik Plan

Oda Duyuruları

27.02.2017 - Çin Halk Cumhuriyeti İş ve İnceleme Gezisi/ITB China (Şangay) Fuarına Katılım Organizasyonu Hizmetleri Alımı

Aşağıda teknik ve idari şartnamesi verilen İzmir Ticaret Odası’nca “07–12 Mayıs 2017 Tarihleri Arasında Düzenlenecek Çin Halk Cumhuriyeti İş ve İnceleme Gezisi/ITB China (Şangay) Fuarına Katılım Organizasyonu Hizmetleri Alımı işi için fiyat teklifinizi ve ön yeterlilik belgelerinizi üzerine İzmir Ticaret Odası’na yazılı kapalı zarflarla 06.03.2017 Pazartesi günü saat 17.00’a kadar İzmir Ticaret Odası İdari İşler ve Satın Alma Müdürlüğü’ne iletmenizi rica ederiz.

27.01.2017 - İzmir Ticaret Odası ile Balçova Termal Turizm ve Otelcilik Ticaret A.Ş. Arasında İmzalanan Protokol

İzmir Ticaret Odası ile Balçova Termal Turizm ve Otelcilik Ticaret A.Ş. arasında imzalanan protokol gereği,  İzmir Ticaret Odası mensuplarına (İzmir Ticaret Odası Üye Kimlik kartının ibrazı ile) Balçova Termal Turizm ve Otelcilik Ticaret A.Ş.’den satın alınacak hizmetler için aşağıda belirtilen oranlarda hizmet bedelleri üzerinden indirim uygulanacaktır.