2017 Yılı Oda Hesapları 2017 Hizmet Ücretleri Tarifesi Meslek Grupları ve Faaliyet Kodları (NACE) Stratejik Plan

Oda Duyuruları

21.09.2017 - Azerbaycan Yurtdışı Gezisi Organizasyonu Hizmetleri Alımı

Sayın İlgili,

Aşağıda teknik ve idari şartnamesi verilen İzmir Ticaret Odası’nca “BİLİŞİM SEKTÖRÜNDE ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ PROJESİ 4-7 ARALIK 2017 AZERBAYCAN İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ YURTDIŞI GEZİ ULUSLARARASI TANITIM ORGANİZASYONU HİZMETLERİ ALIMI” işi için fiyat teklifinizi ve ön yeterlilik belgelerinizi üzerine İzmir Ticaret  Odası’na yazılı kapalı zarflarla 25.09.2017 tarihinde saat 17.00’a kadar İzmir Ticaret Odası İdari İşler Satın Alma ve Müdürlüğü’ne iletmenizi rica ederiz.

27.01.2017 - İzmir Ticaret Odası ile Balçova Termal Turizm ve Otelcilik Ticaret A.Ş. Arasında İmzalanan Protokol

İzmir Ticaret Odası ile Balçova Termal Turizm ve Otelcilik Ticaret A.Ş. arasında imzalanan protokol gereği,  İzmir Ticaret Odası mensuplarına (İzmir Ticaret Odası Üye Kimlik kartının ibrazı ile) Balçova Termal Turizm ve Otelcilik Ticaret A.Ş.’den satın alınacak hizmetler için aşağıda belirtilen oranlarda hizmet bedelleri üzerinden indirim uygulanacaktır.