2018 Yılı Oda Hesapları 2018 Hizmet Ücretleri Tarifesi Meslek Grupları ve Faaliyet Kodları (NACE) Stratejik Plan

Oda Duyuruları

22.06.2018 - İzmir Ticaret Odası Ip Santral Sisteminde Kullanılmak Üzere Telefon Alınması İşi

Ekte teknik ve idari şartnamesi verilen “Ip Santral Sisteminde Kullanılmak Üzere Telefon Alınması İşi” için fiyat teklifinizi ve ön yeterlilik belgelerinizi, üzerine İzmir Ticaret Odasına yazılı kapalı zarfla 29.06.2018 tarihinde saat 17.00’a kadar İzmir Ticaret Odası İdari İşler ve Satın Alma Müdürlüğü’ne iletmenizi rica ederiz.

20.06.2018 - Avrupa Eğitim Vakfı’ndan (Etf) İzmir Ticaret Odası’na İyi Uygulama Ödülü

İzmir Ticaret Odası olarak UR-GE Ayakkabıcılık Projesi’nin Ayakkabı Tasarım Atölyesi adlı eğitim programı ile Avrupa Eğitim Vakfı’nın KOBİ’lerin Uluslararasılaştırılması İçin Eğitimde İyi Uygulama Çağrısına Eylül ayında başvuru yapıldı. Yapılan değerlendirilmeler sonucunda İzmir Ticaret Odası UR-GE Ayakkabıcılık Projesi bünyesinde yer alan Ayakkabı Tasarım Atölyesi, KOBİ’lerin Uluslararasılaştırılması İçin Eğitimde Uluslararası İyi Uygulama olarak seçilerek en yüksek puan 3 yıldız almıştır.