İzmir Ticaret Odası İzmir İli Konak İlçesinde Yer Alan Taşınmaz Üzerinde Yapılacak Yeni Bina İnşaat İşleri

“İzmir Ticaret Odası, İzmir Kalkınma Ajansı Güdümlü Proje Desteği Programı kapsamında sağlanan mali destek ile İzmir Ticaret Odası’nda İzmir Ticaret Odası Mülkiyetindeki İzmir İli Konak İlçesi 79 Pafta, 1008 Ada, 7 Parselde Yer Alan Taşınmaz Üzerinde Yapılacak Yeni Bina İnşaat İşleri için bir yapım işi ” ihalesi için fiyat teklifinizi 26.10.2020 tarihinde saat 17.00’ye kadar İzmir Ticaret Odası Satın Alma Müdürlüğü’ne iletmenizi rica ederiz.

Saygılarımızla,

İzmir Ticaret Odası