İzQ projemiz kapsamında C Level Düzeyindeki Yöneticilerine Yönelik Girişim ve İnovasyon Mentorluğu Eğitimi

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, UNDP ve Odamız arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında desteklenen İzQ İnovasyon Merkezi projemizin bir faaliyeti olarak 1 Temmuz - 20 Ağustos 2020 tarihleri arasında İzmir’deki büyük, kurumsal firmalarının C Level düzeyindeki yöneticilerine yönelik “Girişim ve İnovasyon Mentorluğu Eğitimi” gerçekleştirilmiştir. Eğitime 9 firmadan 12 temsilci katılmıştır. Programının amacı, şirketlerin kurum içi inovasyon projelerini ve dış girişimler ile işbirliklerini kolaylaştıracak mentorluk yeteneklerini geliştirmek olup, eğitimler boyunca teorik bilgiler webcast şeklinde verilmiş, yanı sıra uygulamalı seanslar, deneyim paylaşımı ve vaka çalışmaları da yapılarak bilgilerin pratik ile güçlendirilmesi sağlanmıştır.