2017 Yılı Oda Hesapları 2017 Hizmet Ücretleri Tarifesi Meslek Grupları ve Faaliyet Kodları (NACE) Stratejik Plan

İzmir Ticaret Odası İş Melekleri ve Mentor Ağımız

Girişimcilik Ekosisteminin Değerli Paydaşları,

Sahip olduğu önem dolayısıyla her platformda sık sık dile getirilmeye başlanan girişimcilik olgusunun, İzmir’de yaygınlaştırılması, girişimcilerin finansman kaynaklarına erişimlerinin kolaylaştırılması ve potansiyel girişimcilerin cesaret kazanarak ticari hayatta daha aktif rol almaları, ayrıca işini kurmuş ve uzun bir süredir başarılı bir şekilde yürüten ve yeni bir sektörde şansını denemek isteyen mevcut üyelerimize de vizyon kazandırmak amacıyla İzmir’de girişimcilik ekosisteminin geliştirilmesi hedefi Odamızın yakından takip ettiği bir konudur.

Odamız bugüne kadar çok sayıda konuda öncü olmuş, bu “ilk”lerine bir yenisini daha eklemiştir.

Başarılı iş fikirlerine sahip girişimciler ile, sahip olduğu finansman kaynağını doğru bir fikre yönlendirme arayışındaki yatırımcılar ve deneyimli mentorların karşılıklı kazanım esasına dayalı bir platformda buluşabilmesi için, Odamız koordinatörlüğü, İzmir Ekonomi Üniversitesi, İzmir Bilimpark ve Embryonix-TTO işbirliği ve İzmir Ticaret Borsası, Ege İhracatçı Birlikleri, Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi, Ege Sanayicileri ve İşadamları Derneği, Ege Genç İşadamları Derneği desteği ile, İzmir’in önde gelen işadamları ve akademisyenlerinin üye olarak yer aldığı “İZMİR TİCARET ODASI İŞ MELEKLERİ VE MENTOR AĞI”mız kurulmuştur.

“İzmir Ticaret Odası İş Melekleri ve Mentor Ağı”, Türkiye’de bir Oda tarafından faaliyete geçen ilk Ağ’dır.

Bu vesileyle,

• Finansman desteği ve bir akıl hocasına ihtiyaç duyan GİRİŞİMCİLER, (Girişimci başvuru formu için tıklayınız.)

Odamıza başvuruda bulunabilirler.

Yanısıra;

• İzmir Ticaret Odası İş Melekleri ve Mentor Ağı’mıza YATIRIMCI (Yatırımcı başvuru formu için tıklayınız.) veya MENTOR (Mentor başvuru formu için tıklayınız.) olarak başvurmak isteyen yatırımcı / mentorların ilgili başvuru formlarını doldurarak Odamıza iletmeleri rica olunur.

Girişimci-Yatırımcı ve Girişimci-Mentor Eşleştirme Süreçlerimiz ile ilgili süreç tablosunu incelemek için tıklayınız.

• İzmir Ticaret Odası İş Melekleri ve Mentor Ağı Girişimci Görüşmeleri Değerlendirme Formu (Yatırımcı ve Mentorlar için) için tıklayınız.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Not: Başvurularınız ve sorularınız için girisimcilik@izto.org.tr adresine e-posta göndermeniz rica olunur.