2018 Yılı Oda Hesapları 2018 Hizmet Ücretleri Tarifesi Meslek Grupları ve Faaliyet Kodları (NACE) Stratejik Plan

Girişimcilik Duyuruları

07.06.2018 - 2. Asya Pasifik Kadın Girişimci ve 7. Asya Pasifik Genç Girişimci Ödülü

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Odamız iletilen yazıda;

Birliğin, Asya Pasifik bölgesi ile ticari ve ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla 2009 yılında Asya Pasifik Ticaret ve Sanayi Odaları Konfederasyonuna (CACCI) üye olduğu, Birlik Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun 2014 yılında CACCI Başkan Yardımcılığı görevine seçildiği, ve halen bu görevi yürütmekte olduğu, ulusal ticaret ve sanayi odaları ile ticaret dernekleri ve firmalardan oluşan CACCI’nin ticareti, yatırımları ve iş dünyasının bölgedeki rolünü arttırarak, bölgesel ekonomik büyümeyi sağlamak amacıyla faaliyet gösterdiği ifade edilmiştir.