2016 Yılı Oda Hesapları 2017 Hizmet Ücretleri Tarifesi Meslek Grupları ve Faaliyet Kodları (NACE) Stratejik Plan

Genel Duyurular

24.02.2017 - İzmir Ekonomi Üniversitesi Güz Dönemi Defilesine Davetlisiniz

İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü 3. ve 4. sınıf öğrencilerimizin 2016-2017 öğretim yılı güz dönemi içinde hazırladıkları koleksiyonlarının yer alacağı defile Agora Alışveriş Merkezi’nde yapılacaktır.

22.02.2017 - ŞUBAT AYI MÜZE BULUŞMALARI

Gelenekselleştirilerek sürdürülmesi arzu edilen kültür, turizm, arkeoloji ve müzecilik konularının tartışılacağı buluşmalar dizisinin 28.02.2017 tarihinde saat 16:00’da Odamız ana binasının 1. katında bulunan Ticaret Tarihi Müzesi’nde yapılacak ikinci buluşmasında “Başdurak Camii Restorasyonu’nun Tarihi Kemeraltı Kültürüne ve Turizmine Kazandıracakları“ başlıklı konuşma Umart Mimarlık’tan İnşaat Mühendisi Mahir Kaplan ve Sanat Tarihçi Şakir Çakmak tarafından gerçekleşecektir. Müze Buluşmalarının ikinci toplantısına katılımınızı dileriz.

22.02.2017 - KOSGEB’in KOBİ’lere Yönelik Ücretsiz Bilgilendirme Seminerleri Hakkında

T.C Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) İzmir Kuzey Müdürlüğü’nden Odamıza iletilen yazıda; KOSGEB tarafından KOBİ’lere yönelik ücretsiz bilgilendirme seminerleri yapılacağı, bu seminerlerde KOSGEB veri tabanına kayıt süreci, KOSGEB destek programları, destek üst limitleri ve desteklerden yararlanma süreci hakkında genel bilgiler aktarılacağı hususları belirtilerek aşağıda yer alan takvim çerçevesinde yapılacak seminerlere dileyen üyelerimizin katılabileceği, kayıt için dan.serpil.keceli@kosgeb.gov.tr adresine e-posta yoluyla katılımcı adı, işletme adı ve iletişim bilgilerini göndermeleri hususları iletilmiştir.

22.02.2017 - Odamız ve Türkiye İş Bankası Arasında İmzalanan “TAKSİT ÖDEMELİ TİCARİ KREDİ” Protokolümüz Yürürlüğe Girdi

Değerli Üyemiz,

Ekonomimiz zor günlerden geçerken üyelerimizin en büyük sıkıntısı finansman olup bu sorunu aşmamız oldukça önemlidir.

17.02.2017 - LİMANA VE GEMİLERE GİRİŞ ÇIKIŞ KARTLARININ YENİLENMESİNE İLİŞKİN DUYURU

T.C. Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü Liman ve Feribot Yönetimi Dairesi Başkanlığı İzmir Liman İşletme Müdürlüğü Koruma ve Güvenlik Amirliği’nden gelen 14.02.2017 tarih ve  63913 sayılı yazıda;

16.02.2017 - ÜCRETSİZ FSSC 22000 GIDA GÜVENLİĞİ SİSTEMİ VERSİYON 4 BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

3 Mart 2017 Cuma günü saat 13:00’te  Odamız Meclis Salonunda Lloyd’s Register  tarafından ‘FSSC 22000 Değişiklikleri Bilgilendirme Semineri’ verilecektir.

14.02.2017 - İZMİR TİCARET ODASI TİCARET SİCİLİ MÜDÜRLÜĞÜ’NE UZMAN HUKUKÇU ALINACAKTIR

İzmir Ticaret Odası Ticaret Sicili Müdürlüğü’nde uzman hukukçu olarak görev yapmak üzere aşağıdaki özelliklere sahip personel alımı için mülakat gerçekleştirilecektir.

13.02.2017 - ISO 14001:2015 Tetkikçi Geçiş ve Baş Tetkikçi Eğitimleri

Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesinden Odamıza iletilen duyuruda 2-3 Mart 2017 tarihinde ISO 14001:2015 Tetkikçi Geçiş eğitimi ve 6-10 Mart 2017 tarihlerinde ISO 14001:2015 Baş Tetkikçi Eğitimi verileceği bildirilmiştir. Duyuruya ilişkin detaylar aşağıdaki internet adresinden takip edilebilir.

13.02.2017 - Gine / Konakri İşadamları / İşkadınları Heyeti

TİM’den aldığımız 10.02.2017 tarih ve 3-386 sayılı yazıda, TİM organizasyonu ve THY işbirliği ile 27-31 Mart 2017 tarihleri arasında Gine Cumhuriyeti'ne yönelik işadamı heyeti düzenlenecek olup, Konakri şehrini kapsayacak söz konusu organizasyonda iş gezilerinin yanı sıra her iki ülke girişimcilerini buluşturan nitelikli iş görüşmeleri gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü belirtilmiştir.

13.02.2017 - Tunus'ta Açılan Uluslararası İhaleler

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) aldığımız 10 Şubat 2017 tarihli e-postada, Tunus’ta açılan uluslararası nitelikteki ihalelere ait bilgiler sunulmaktadır.