2017 Yılı Oda Hesapları 2017 Hizmet Ücretleri Tarifesi Meslek Grupları ve Faaliyet Kodları (NACE) Stratejik Plan

Genel Duyurular

25.04.2017 - Rusya ve Kafkasya’daki İş Fırsatlarının Anlatılacağı Toplantıya Davetlisiniz

Adalya Uluslararası Bağımsız Denetim A.Ş. tarafından 26 Nisan 2017 Çarşamba günü 14.00-16.00 saatleri arasında İzmir Ticaret Odası’nda düzenlene olan toplantıda; Adalya’nın temsilcisi olduğu Moskova merkezli denetim firması FinExpertiza ile Rusya ve Kafkasya’daki iş fırsatları hakkında bilgi verilecektir.

25.04.2017 - The V Trans-Regional Economic Forum in Vladimir Hakkında

TOBB’dan alnınan 25.04.2017 tarihli e-postada Rusya Federasyonu Türkiye Ticaret Temsilciliği’nden alınan bir yazıda, “The V Trans-Regional Economic Forum in Vladimir” isimli V. Bölgelerarası Ekonomi Forumu’nun 19-21 Mayıs 2017 tarihlerinde Vladimir’de yapılacağı bildirilmektedir.

25.04.2017 - Ukrayna’nın Zakarpatie Bölgesi’ndeki Solomonovo Endüstri Parkı Projesi Hakkında

TOBB’dan alnınan 25.04.2017 tarihli e-postada Ukrayna’nın Zakarpatie Bölgesi’ndeki Solomonovo Endüstri Parkı Projesi hakkında potansiyel yatırımcılar için bilgiler, Ukrayna’nın Ankara Büyükelçiliği’nin yazısı ile ilişikte sunulmaktadır.

25.04.2017 - Ukrayna Ulaştırma Altyapı Projeleri Hakkında

TOBB’dan alnınan 25.04.2017 tarihli e-postada Ukrayna’nın Ankara Büyükelçiliği’nden gönderilen bir ileti ekinde, Ukrayna Altyapı Bakanlığı tarafından hazırlanan ve potansiyel yatırımcıların ilgisini çekebilecek ulaştırma altyapı projeleri paylaşılmıştır.

25.04.2017 - Türkiye-Yeni Zelanda Ekonomik ve Teknik İşbirliği Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 9. Dönem Toplantısı

TOBB tarafından 20 Nisan 2017 tarihinde iletilen 411 sayılı yazıda, Türkiye-Yeni Zelanda Ekonomik ve Teknik İşbirliği Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 9. Dönem Toplantısı'nın Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer ve Yeni Zelanda Ticaret Bakanı Tim Groser eşbaşkanlığında 28-29 Mayıs 2012 tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirildiği belirtilmektedir.

24.04.2017 - İzmir Ekonomi Üniversitesi ve Enerjisa İşbirliğiyle Sürdürülecek Olan “Fikirden Ürüne” Kuluçka Programına Davetlisiniz

Ülke ekonomisine katkı sağlayacak ve ülke değerlerimizi kullanır hale getirecek fikir sahibi olan akademisyenlerimizi, girişimcilerimizi, start-up firmalarımızı ve KOBİ’lerimizi başarıya götürecek teknik destekleri sağlamak üzere İzmir Ekonomi Üniversitesi ve Enerjisa işbirliğiyle sürdürülecek olan “Fikirden Ürüne” kuluçka programına davet ediyoruz.

21.04.2017 - Türkiye’de Arıtma Çamuru Yönetimi ve Eylem Planı Hazırlanması Projesi (TAÇYEP) Kapsamında Düzenlenen Anketin Doldurulması

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden Odamıza iletilen bir yazıda; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve ODTÜ ile birlikte yürütülen “Türkiye’de Arıtma Çamuru Yönetimi ve Eylem Planının Hazırlanması Projesi” kapsamında ülkemizde OSB ve münferit sanayi tesisleri ile ilgili bazı verilere ihtiyaç duyulduğu, Gediz Havzası daha önce çalışıldığından bunun dışında kalan OSB ve münferit sanayi tesisleri, soğutma suları ve arıtma tesisine gönderilmeyen atıksular ile içmesuyu arıtma tesisleri dışında kalan OSB ve münferit alıcı ortama deşarjı olan sanayi tesislerinin işlettikleri her bir atıksu arıtma tesisi için anket formunun ayrı ayrı doldurulması gerektiği belirtilmiştir.

21.04.2017 - Güney Afrika Cumhuriyeti İş İnsanları Heyeti

TİM’den aldığımız 20.04.2017 tarih ve 333-1197 sayılı yazıda, TİM organizasyonu ile 13-15 Haziran 2017 tarihleri arasında Güney Afrika Cumhuriyeti'ne yönelik iş insanları heyeti düzenleneceği belirtilmiştir. Johannesburg şehrini kapsayacak söz konusu organizasyonda iş gezilerinin yanı sıra her iki ülke girişimcilerini buluşturan nitelikli iş görüşmeleri gerçekleştirilmesi öngörülmektedir.

21.04.2017 - Teraryum Eğitimi

İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi tarafından verilecek olan Teraryum Eğitimi, 12 Mayıs 2017 Cuma günü 13.00 – 17.00 saatleri arasında İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde gerçekleştirilecektir.

19.04.2017 - Uluslararası Keyifli Yaş Alma Kongresi

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 11-13 Mayıs 2017 tarihleri arasında Fuar İzmir C Holü’nde Uluslararası Keyifli Yaş Alma Kongresi düzenlenecektir.