2018 Yılı Oda Hesapları 2018 Hizmet Ücretleri Tarifesi Meslek Grupları ve Faaliyet Kodları (NACE) Stratejik Plan

Genel Duyurular

23.02.2018 - İzmir Ekonomi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Fotoğraf Sergisine Davetlisiniz

İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencileri tarafından "Temel Fotoğrafçılık" dersi kapsamında üretilen işler arasından seçilerek hazırlanan sergi açılış töreni 1 Mart 2018 tarihinde saat 18:00'de Odamızda gerçekleştirilecektir.

22.02.2018 - IX. Saraybosna İş Forumu

TOBB tarafından Odamıza iletilen 19 Şubat 2018 tarihli ve 411 sayılı yazıda 24-27 Nisan 2018 tarihlerinde, Saraybosna'da, Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Bosna Bank International organizasyonuyla IX. Saraybosna İş Forumunun düzenleneceği bildirilmektedir.

21.02.2018 - İRAN İLE İŞ YAPMA SEMİNERİ

İran İstanbul Başkonsolosu Bkhtiar Assadzadeh Sheikhjani ve İran Ankara Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Hamid Zadboom’un katılımıyla Odamızda 26 Şubat Pazartesi günü, 13.00 – 15.00 saatleri arasında İran ile İş Yapma Semineri düzenlenecektir.

20.02.2018 - Kenya’da Gerçekleştirilmesi Öngörülen Etkinlikler Hakkında Duyuru

TOBB’dan aldığımız 13.02.2018 tarih ve 2710 sayılı yazıda, Kenya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği tarafından ticaret fuarları ve sergilere, Türkiye-Kenya arasındaki farkındalığı artırmak ve iki ülke iş dünyası arasındaki ortaklık kurma yollarından bir tanesi olarak dikkat çekildiği ve 2018 yılı içerisinde Kenya’da gerçekleştirilmesi öngörülen etkinliklerin sıralandığı belirtilmiştir.

19.02.2018 - Ege Bölgesi Savunma Sanayi & Tedarikçi Zirvesi

“EGE BÖLGESİ SAVUNMA SANAYİ & TEDARİKÇİ ZİRVESİ”, 15-16 Mart 2018 tarihlerinde Türkiye’de ilk defa kapsamlı olarak İzmir Ticaret Odası’nın yeni binasında düzenlenecektir.

16.02.2018 - Şirket Düzeyinde Sosyal Diyalog En İyi Uygulama Yarışması Duyurusu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden gelen 09.02.2018 tarih ve 0511-37 sayılı yazıda; Şirket Düzeyinde Sosyal Diyalog En İyi Uygulama Yarışması düzenlendiği belirtilmiştir.

16.02.2018 - Kırıkkale Silah Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’ne İlişkin Bilgilendirme

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Odamıza iletilen bir yazıda, Kırıkkale- Kırşehir yolu (Kayseri Yolu) üzerinde Arpalık Çukuru mevkiinde bulunan 500 dönümlük alan üzerinde 56 parselden oluşan Türkiye’nin ilk ve tek “Kırıkkale Silah Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi”nin kuruluşunun tamamlanarak alt yapı çalışmalarının sona erdiği belirtilmiştir.

15.02.2018 - “Yunanistan-Türkiye İş Forumu” ve İkili İş Görüşmeleri, 16 Mart 2018, Gümülcine-Yunanistan

DEİK tarafından Odamıza iletilen 15.02.2018 tarihli e-postada, DEİK/Türkiye-Yunanistan İş Konseyi tarafından, Kuzey Yunanistan Sanayiciler Federasyonu (SBBE) işbirliğiyle, 16 Mart 2018 tarihinde Gümülcine-Yunanistan’da “Yunanistan-Türkiye İş Forumu” ve ikili görüşmeler organizasyonu gerçekleştirilmesinin  planlandığı bildirilmektedir. Anılan etkinliğe T.C. Ekonomi Bakanlığı ve T.C. Tarım Bakanlığı’ndan üst düzey katılım olması öngörülmektedir.

15.02.2018 - OSEG-Otomotiv Sektörünün Geleceği ve Çözümü Konferansı

Konya Sanayi Odası’ndan Odamıza iletilen bir yazıda, Konya Sanayi Odası ve Konya Otomotiv Yan Sanayi İş Kümesi tarafından iki yılda bir düzenlenen “OSEG-Otomotiv Sektörünün Geleceği ve Çözümü” konferansının beşincisinin “Otomotivde Yenilikçi Teknolojiler” temasıyla 28-29 Mart 2018 tarihinde Konya’da düzenleneceği belirtilmiştir.

14.02.2018 - Kanada'da İş Ve Yatırım Fırsatları Semineri Sunumu

Odamız ve Kanada Başkonsolosluğu işbirliğinde, 14 Şubat Çarşamba günü, Odamızda ‘’Kanada’da İş ve Yatırım Fırsatları Semineri’’ gerçekleştirilmiştir.