2017 Yılı Oda Hesapları 2017 Hizmet Ücretleri Tarifesi Meslek Grupları ve Faaliyet Kodları (NACE) Stratejik Plan

Genel Duyurular

29.05.2017 - Avrupa Birliği Çevre Ödülleri 2017 Türkiye Programı Başvuruları

TOBB’un 17.05.2017 tarihli ve 8136-0433 sayılı yazısında AB’ye dahil 28 ülke ve Türkiye’de sürdürülebilirlik ve inovasyon konusunda başarılı çalışmalar ile öne çıkan, çevresel, sosyal ve ekonomik konuları bütüncül bir şekilde yöneten işletmelere yenilikçi uygulamalarını ödüllendirmek amacıyla Avrupa Birliği Çevre Ödülleri takdim edildiği belirtilmiştir. Firmaların Yönetim, Ürün/Hizmet ve Süreç Ödülleri olmak üzere 3 kategoride ödül aldığı, Türkiye’de dereceye giren firmaların AB düzeyinde yarışmaya hak kazanacağı açıklanmıştır.

26.05.2017 - West Aegean Restaurant Iftar Organizasyonları Hakkında

İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümü’nden mezun şeflerin  ve öğrencilerin çalıştığı, İzmir Ekonomi Üniversitesi’nin kuruluşu olan West Agean Restaurant’ın Ramazan Ayı Menüsü ekte yer almaktadır.

26.05.2017 - Amerika'da Yatırım Yapmak ve Amerika'da Yatırımcı Vizesi Almak Seminerine Davetlisiniz

Amerikan Ticaret Müsteşarliğı tarafından, Ege Sanayici ve İşadamlarının Desteği ile  7 Haziran 2017 Çarşamba günü, 15:00 – 17:00 saatleri arasında Amerika’da Yatırım Yapmak ve Amerika’dan Yatırımcı Vizesi Almak konularının ele alınacağı bir seminer düzenlenecektir.

24.05.2017 - İran (Tahran-Tebriz) Ticaret Heyeti 15-20 Temmuz 2017

Türkiye İhracatçıları Meclisi’nin  (TİM) 22.05.2017 tarih ve 1513 sayılı yazısında TİM organizasyonu ile 15-20 Temmuz 2017 tarihleri arasında İran İslam Cumhuriyeti’ne yönelik ticaret heyeti düzenleneceği, başkent Tahran ve Tebriz şehirlerini kapsayacak söz konusu organizasyonda iş gezilerinin yanı sıra her iki ülke girişimcilerini buluşturan nitelikli iş görüşmelerinin gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü ifade edilmektedir.

24.05.2017 - Dijital Pazarlamada Mühendislik ve Ar-Ge Yaklaşımları

İzmir Ekonomi Üniversitesi Endüstri Sistemleri Topluluğu'nun öncülüğünde Endüstri Mühendisliği Bölümü ve Adres Gezgini tarafından 05 Temmuz 2017 Çarşamba günü saat: 13.30-16.00 arasında Odamız Meclis Salonu'nda "Dijital Pazarlamada Mühendislik ve Ar-Ge Yaklaşımları" etkinliği düzenlenecektir.

23.05.2017 - E-Ticarette Fark Yaratacak Di̇ji̇tal Pazarlama Çözümleri̇ Semi̇neri̇ne Davetlisiniz…

“E-Ticaret: Para Yutan Kuyu mu? Altın Yumurtlayan Tavuk mu?”

İnternet kanallarından daha fazla verim almak, yenilikçi ve yaratıcı çözümlerle işinizi büyütmeniz için çalışmalarımız devam ediyo

23.05.2017 - Finlandiya Büyükelçiliği ve TOBB İşbirliği ile Finlandiya Ziyareti

Finlandiya Ankara Büyükelçiliği tarafından Odamıza iletilen bilgiye göre Türkiye'deki yatırım fırsatları hakkında Finlandiya iş çevrelerini bilgilendirmek, Türk ve Finli firmaları bir araya getirmek üzere TOBB ile Finlandiya Türkiye Büyükelçiliği işbirliğinde, Finlandiya’ya bir ziyaret düzenlenecektir.​

23.05.2017 - Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi 2017 Mezuniyet Sergisi ve Defilesi

İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi 2017 Mezuniyet Sergisi ve Defilesi'ni onurlandırmanızı dileriz.

23.05.2017 - 5. Müze Buluşmaları

Gelenekselleştirilerek sürdürülmesi arzu edilen kültür, turizm, arkeoloji ve müzecilik konularının tartışılacağı buluşmalar dizisinin 30.05.2017 tarihinde saat 16:00’da Odamız ana binasının 1. katında bulunan Ticaret Tarihi Müzesi’nde yapılacak beşinci buluşmasında “İzmir’de Yeme-İçme Kültürünün Turizm Serüveni” başlıklı konuşma Gastronomiyi turizmle birleştiren aynı zamanda Profesyonel Turist Rehberi olan Müjde Tönbekici ve Şarap kültürünü turizmle birleştirmiş olan Urla Şarapçılığın sahibi Can Ortabaş tarafından gerçekleşecektir.

23.05.2017 - Yapılandırma Kanunu Duyurusu

Türkiye Büyük Millet Meclisinde kabul edilen Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun Teklifinin “6736 sayılı Yapılandırma Kanun hükümlerine göre bu Kanunun yayımı tarihi itibarıyla taksit ödemeleri devam eden alacaklar ile 6736 sayılı Kanuna göre tahakkuk eden alacakları” kapsamayacak olması nedeniyle; 6736 sayılı yapılandırmanın peşin ve ilk iki taksitini ödemeyenlerin, yapılandırmalarının bozulmaması için son ödeme günü olan 31 Mayıs 2017 tarihine kadar ödeme yapmaları gerekmektedir.