2018 Yılı Oda Hesapları 2018 Hizmet Ücretleri Tarifesi Meslek Grupları ve Faaliyet Kodları (NACE) Stratejik Plan

Genel Duyurular

14.12.2018 - Türkiye Teknoloji Buluşmaları İzmir Etkinliği’ne Davetlisiniz

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza iletilen yazıda; KOBİ’lerin dijitalleşme sürecinden en yüksek düzeyde faydalanabilmesi için dijital teknolojileri iş süreçlerine dahil etmelerinin son derece önemli olduğu, TOBB öncülüğünde düzenlenen “Türkiye Teknoloji Buluşmaları”nda da KOBİ’lerin dijitalleşme konusundaki farkındalıklarını arttırmanın amaçladığı, bugüne kadar 32 ilde, 63 konferansta 70 binden fazla KOBİ’ye ulaşıldığı hususları ifade edilmektedir.

14.12.2018 - T.C. Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar Pekcan’ın Avusturya Ziyareti Hakkında

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) aldığımız yazıda, T.C. Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar Pekcan'ın, Avusturya Ekonomi ve Dijitalleşme Bakanı Margarete Schramböck'ün daveti üzerine çeşitli temaslar ve müzakerelerde bulunmak üzere Avusturya'ya bir ziyaret gerçekleştireceğinin planladığı belirtilmiştir.

Bu çerçevede Odamızdan söz konusu ziyaret kapsamında gündeme getirilmesinde fayda görülen konular, varsa sorunlar ve işbirliği önerilerine dair görüşler talep edilmiştir.

13.12.2018 - Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu/Danışmanı Mesleki Yeterlilik Sınavları Sonuçları

19 – 25 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu/Danışmanı sınavlarının sonuç listelerine ekte yer almaktadır.

12.12.2018 - İzmir’de Girişimcilik Paneline Davetlisiniz GÜNCELLENDİ!

Girişimcilik kavramı, ülke ekonomilerinde yarattığı katma değer vesilesiyle son yıllarda hızlı bir yükselişe geçmiştir. İzmir’in girişimcilik ve inovasyon kentine dönüşümü vizyonumuz ile girişimcilik alanındaki çalışmalara Odamızca özel önem verilmektedir.

Bu kapsamda, Odamız ve ABD Büyükelçiliği ile işbirliği halinde Odamız -2.kat Çok Amaçlı Toplantı Salonunda 17 Aralık 2018 Pazartesi günü saat: 13:00 – 15:40 arasında A.B.D. Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Sayın Jeffrey Hovenier’ın da teşrif edeceği  “İzmir’de Girişimcilik Paneli” düzenlenecektir.

07.12.2018 - Otopark Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

7 Aralık 2018 tarih ve 30618 sayılı Resmi Gazete’de “Otopark Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik” yayımlanmıştır.

06.12.2018 - Onaylı Tedarikçi Faaliyet Duyurusu

TOBB’dan Odamıza iletilen bir yazıda, Milli Savunma Bakanlığı’nın bir yazısına atıfta bulunularak,

1. MSB Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğü’nün 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 3’üncü maddesinin (b) bendi uyarınca yapacağı mal, hizmet ve danışmanlık hizmeti ile yapım işlerinde uygulanacak esas ve usullerin belirlendiği 17 Temmuz 2017 tarihli 2017/10605 sayılı Bakanlar Kurulu Kararının yayımlanarak yürürlüğe girdiği belirtilmiştir.

06.12.2018 - Satın Alma (AB 2020 DESTEKLİ ECHOES PROJESİ DONANIM ALIMI-SA.92/2018)

Üniversitemizin IT ihtiyaçları kapsamında ekte sunulan Teknik Şartname açıklamaları doğrultusunda, kapalı zarf usulü teklif ile " AB 2020 DESTEKLİ ECHOES PROJESİ DONANIM ALIMI " yapılacaktır.

05.12.2018 - Satın Alma (ULTRABOOK ve EK DONANIM ALIMI-SA.91/2018)

Üniversitemizin IT ihtiyaçları kapsamında ekte sunulan Teknik Şartname  açıklamaları doğrultusunda, kapalı zarf usulü teklif ile "ULTRABOOK ve EK DONANIM ALIMI" yapılacaktır.

23.11.2018 - TOBB ve NN Hayat-Emeklilik'ten ''Tamamlayıcı Sağlık Sigortası''

TOBB’dan iletilen bilgiye göre; TOBB’a bağlı olan Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Hastanesi ile işbirliği yapan NN Hayat ve Emeklilik, Odamız üyelerine, üyelerin aile ve çalışanlarına özel imkanlar içeren “Tamamlayıcı Sağlık Sigortası” sunmaya başlamıştır.