Fuar Duyuruları

20.05.2019 - MAKTEK İzmir 2019

Makine İmalatçıları Birliği’nden aldığımız yazıda Makine İmalatçıları Birliği (MİB) ve Takım Tezgahları Sanayici ve İş İnsanları Derneği  (TİAD) işbirliğinde 9-12 Ekim 2019 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri A.Ş. tarafından Fuar İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda MAKTEK İzmir 2019 Takım Tezgahları, Metal Sac İşleme Makineleri, Tutucular – Kesici Takımlar, Kalite Kontrol – Ölçüm Sistemleri, CAD/CAM, PLM Yazılımları ve Üretim Teknolojileri Fuarı düzenleneceğini bildirmiştir.

15.05.2019 - 5. Çin Ürünleri Fuarı

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi’nde 23 – 25 Mayıs 2019 tarihleri arasında 5. Çin Ürünleri Fuarı gerçekleştirilecektir. Genel ticaret fuarı kategorisinde değerlendirilen fuara katılmak isteyen üyelerimizin detaylı bilgi için fuarın web sitesini ziyaret etmesi gerekmektedir.

09.05.2019 - 5 Ayrı Ülke, 5 Ayrı Fuar

İstanbul Ticaret Odası’ndan aldığımız yazıda, uluslararası alanda düzenlenen fuarlara ülkemizin her köşesinden katılım sağlanabilmesi amacıyla 5 ayrı ülkede 5 ayrı fuar organizasyonun planlanmakta olduğu bildirilmiştir.

07.05.2019 - Çin Uluslararası İthalat Fuarı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden aldığımız yazıda, Çin Halk Cumhuriyeti (ÇHC)'nin ev sahipliğini yaptığı, geçen yıl 240 bin metrekarelik bir alanda 130 ülkeden 2.800 firmanın katılım sağladığı Çin Uluslararası ithalat Fuarı (CIIE)'nın ikincisinin 05-10 Kasım 2019 tarihleri arasında Shanghai' da düzenleneceği bildirilmiştir.

20.03.2019 - Punjab Tarım Fuarı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden aldığımız yazıda, PUNJAB TARIM FUARI’nın 22-23 Haziran 2019 tarihlerinde, Johar Town Lahore Fuar Merkezi'nde gerçekleştirileceği bildirilmiştir.