Fuar Duyuruları

11.06.2019 - Mozambik Uluslararası Ticaret Fuarı

Odalar Birliği’nden aldığımız bir yazıda, Mozambik'in en önemli karma nitelikli uluslararası fuarı olan Mozambik Uluslararası Ticaret Fuarı'nın, 26 Ağustos - 1 Eylül 2019 tarihleri arasında düzenleneceği bildirilmektedir.

27.05.2019 - Travelexpo Uluslararası Ankara Turizm ve Seyahat Fuarı

İzmir Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Tanıtma Şube Müdürlüğü’nden aldığımız yazıda, 14-17 Kasım 2019 tarihlerinde Ankara’da, ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezi’nde, 4. Travelexpo Uluslararası Ankara Turizm ve Seyahat Fuarı düzenleneceği bildirilmektedir.

09.05.2019 - 5 Ayrı Ülke, 5 Ayrı Fuar

İstanbul Ticaret Odası’ndan aldığımız yazıda, uluslararası alanda düzenlenen fuarlara ülkemizin her köşesinden katılım sağlanabilmesi amacıyla 5 ayrı ülkede 5 ayrı fuar organizasyonun planlanmakta olduğu bildirilmiştir.

07.05.2019 - Çin Uluslararası İthalat Fuarı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden aldığımız yazıda, Çin Halk Cumhuriyeti (ÇHC)'nin ev sahipliğini yaptığı, geçen yıl 240 bin metrekarelik bir alanda 130 ülkeden 2.800 firmanın katılım sağladığı Çin Uluslararası ithalat Fuarı (CIIE)'nın ikincisinin 05-10 Kasım 2019 tarihleri arasında Shanghai' da düzenleneceği bildirilmiştir.

20.03.2019 - Punjab Tarım Fuarı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden aldığımız yazıda, PUNJAB TARIM FUARI’nın 22-23 Haziran 2019 tarihlerinde, Johar Town Lahore Fuar Merkezi'nde gerçekleştirileceği bildirilmiştir.