Fuar Duyuruları

15.10.2019 - MAGIC SHOW Las Vegas Ayakkabı Fuarı Ziyaret Organizasyonu

4-7 Şubat 2020 tarihleri arasında Amerika’nın Las Vegas şehrinde, sektöründe Dünya’nın önemli fuarlarından olarak kabul edilen Magic Show Las Vegas Ayakkabı Fuarı düzenlenecektir.

14.10.2019 - 11. Atina Sağlık Fuarı

Ankara Yunanistan Büyükelçiliği Ekonomik ve Ticari İşler Ofisi’nden aldığımız yazıda; 8-9 Şubat 2020 tarihleri arasında Atina Uluslararası Kongre Merkezi’nde sağlık alanındaki en büyük ulusal ve konferans ve fuar niteliği taşıyan 11. Atina Sağlık Fuarı düzenleneceği bildirilmiştir.

11.10.2019 - %30 İZTO TEŞVİKLİ AMBIENTE 2020 Uluslararası Ev Eşyaları ve Zücaciye Fuarı Ziyaret Organizasyonu 7-10 Şubat 2020

7-11 Şubat 2020 tarihleri arasında Almanya’nın Frankfurt şehrinde, sektöründe Dünya’nın önemli fuarlarından biri olarak kabul edilen Ambiente Uluslararası Ev Eşyaları ve Zücaciye Fuarı düzenlenecektir.

Geçtiğimiz yıl 4460 firmanın stand açtığı ve 136.081 kişinin ziyaret ettiği fuara yönelik olarak Odamızca sektör temsilcilerinden oluşan bir grup ziyareti planlanmaktadır.

10.10.2019 - SİRHA İSTANBUL 2019 Ziyaret Organizasyonu

GL Events Exhibitions Fuarcılık A.Ş. tarafından 14 – 16 Kasım 2019 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi Harbiye’de “SİRHA İSTANBUL 2019 - Restoran, Otel ve Yiyecek-İçecek Sektörü Fuarı” düzenlenecektir.

Söz konusu fuara yönelik Odamızca 14 Kasım 2019 Perşembe günü bir ziyaret organize edilmesi planlanmaktadır. Ziyaret organizasyonu çerçevesinde sektörle ilgili Üyelerimiz, uçak bilet bedellerinin 400 TL’ye kadar olan kısmı Odamız tarafından ödenmek suretiyle fuarı ziyaret edebilecektir. Bilet bedelinin 400 TL’yi geçmesi halinde durum teyit sırasında tarafınıza bildirilecektir.

10.10.2019 - Uluslararası Logitrans Transport Lojistik Fuarı Ziyaret Organizasyonu

Eko MMI Fuarcılık Tic. Ltd. Şti. tarafından 13 – 15 Kasım 2019 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy’de “Uluslararası Logitrans Transport Lojistik Fuarı” düzenlenecektir.

Söz konusu fuara yönelik Odamızca 13 Kasım 2019 Çarşamba günü bir ziyaret organize edilmesi planlanmaktadır. Ziyaret organizasyonu çerçevesinde sektörle ilgili Üyelerimiz, uçak bilet bedellerinin 400 TL’ye kadar olan kısmı Odamız tarafından ödenmek suretiyle fuarı ziyaret edebilecektir. Bilet bedelinin 400 TL’yi geçmesi halinde durum teyit sırasında tarafınıza bildirilecektir.

02.10.2019 - Dünya Helal Zirvesi İstanbul 2019 ile 7. İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Helal Expo

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından aldığımız yazıda; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın yüksek himayelerinde 28 Kasım 2019 – 1 Aralık 2019 tarihleri arasında İstanbul Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde ‘Tüm Nesiller için Helal: Ailenin ve Gençliğin Önemi’ teması ile Dünya Helal Zirvesi İstanbul 2019 ile 7. İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Helal Expo düzenleneceği bildirilmiştir.

02.07.2019 - Birleşik Arap Emirlikleri’nden Düzenlenecek Faaliyetler Hk.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden aldığımız bir yazıda; 2019 yılı içerisinde Birleşik Arap Emirlikleri'nde düzenlenecek ve farklı sektörleri kapsayacak olan faaliyetlere ekte yer verilmiştir.

09.05.2019 - 5 Ayrı Ülke, 5 Ayrı Fuar

İstanbul Ticaret Odası’ndan aldığımız yazıda, uluslararası alanda düzenlenen fuarlara ülkemizin her köşesinden katılım sağlanabilmesi amacıyla 5 ayrı ülkede 5 ayrı fuar organizasyonun planlanmakta olduğu bildirilmiştir.