2018 Yılı Oda Hesapları 2018 Hizmet Ücretleri Tarifesi Meslek Grupları ve Faaliyet Kodları (NACE) Stratejik Plan

Fuar Duyuruları

22.06.2018 - 11. Ege İlleri Tanıtım Günleri ve Etkinlikleri

İzmir Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Tanıtma Şube Müdürlüğü tarafından Odamıza iletilen yazıda,  İzmir İl Kültür ve Dayanışma Derneği EGEM Platformu tarafından 7-12 Kasım 2018 tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde “11. Ege İlleri Tanıtım Günleri ve Etkinlikleri”nin gerçekleştirileceği ve Egem Platformu’nun yapacakları etkinlikte kurumlarını temsilen Ruan Fuarcılık’ın yetkili kılındığı belirtilmektedir.

20.06.2018 - 2. Milli Üretim ve İran Ürünleri Fuarı

Odalar Birliği’nden aldığımız yazıda, yatırım fırsatlarını tanıtmak ve yerli üretici ile yabancı tüketiciyi buluşturmak amacıyla, 28 Haziran-2 Temmuz 2018 tarihleri arasında Meşhed Uluslararası Fuar Merkezi’nde 2. Milli Üretim ve İran Ürünleri Fuarı düzenleneceği bildirilmektedir.

07.06.2018 - Cezayir’de Düzenlenecek Olan Atıklar Fuarı

Odalar Birliği’nden aldığımız yazıda, Cezayir Ticaret ve Sanayi Odası’nın, Atıklar Genel Ajansı (AND) işbirliğinde, Cezayir’in başkenti Cezayir’deki Pins Matitime Sergi Sarayında, 8-11 Ekim 2018 tarihleri arasında 3. Atıkların Toplanması ve Değerlendirilmesi Fuarı’nın düzenleneceği bildirilmektedir.

25.05.2018 - 9. Van Turizm ve Seyahat Fuarı

T.C. İzmir Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından 16.05.2018 tarihinde gönderilen yazıda Tanıtma Şube Müdürlüğü,  işbirliği ve Kültür ve Turizm Bakanlığı desteği ile Ajans Asya Fuarcılık Organizasyon tarafından düzenlenecek olan ‘’9. Van Turizm ve Seyahat Fuarı’’  27-30 Eylül 2018 tarihinde Ortadoğu Expo Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşeceği belirtilmektedir.

18.05.2018 - 24. Çin Halk Cumhuriyeti Lanzhou Yatırım ve Ticaret Fuarı

Gansu Eyaleti Ekonomik İşbirliği Bürosu’ndan alınan bilgilendirmede 24. Çin Halk Cumhuriyeti Lanzhou Yatırım ve Ticaret Fuarı’nın 5-9 Temmuz 2017 tarihleri arasında Gansu Eyaleti’nin Lanzhou şehrinde düzenleneceği iletilmiştir.

10.05.2018 - Maputo/ Mozampik Uluslararası Fuarı

Odalar Birliği’nden aldığımız bir yazıda, 27 Ağustos-2 Eylül 2018 tarihlerinde, Maputo Uluslararası Fuar Merkezi’nde, ‘Mozampik Yatırım ve İhracatı Teşvik Merkezi (APIEX) organizasyonunda, Maputo/ Mozampik Uluslararası Fuarı (FACIM) düzenleneceği bildirilmektedir.

10.05.2018 - Manila Fame Ticaret Fuarı

Odalar Birliği’nden aldığımız bir yazıda, Filipinler Uluslararası Ticaret Sergileri ve Heyetleri Merkezi tarafından 68. ‘Edition Manila Fame Ticaret Fuarı’nın 20-28 Ekim 2018 tarihlerinde Filipinler’de, Metro Manila Pasay şehri Uluslararası Ticaret Merkezi’nde düzenleneceği bildirilmiştir.

10.05.2018 - Uluslararası Avcılık ve Şahin Sergisi

Odalar Birliği’nden aldığımız bir yazıda, Katar Kültür Köyü Genel Müdürü Dr. Khaled Al Sulaiti tarafından Doha Büyükelçiliği’ne gönderilen yazıda, 4-8 Eylül 2018 tarihlerinde, Katar’da, Uluslararası Avcılık ve Şahin Sergisi’nin düzenleneceği, avcılık ve şahin avcılığıyla ilgili kültürel mirasın canlandırılması ve bu alanda faaliyet gösteren yerli ve uluslararası firmalar arasında işbirliğinin teşvik edilmesini sağlayan sergide Büyükelçiliği de bir alan ayrılmasının öngörüldüğü iletilmektedir.

16.03.2018 - 87. İzmir Enternasyonal Fuarı

Dünyanın en köklü, Türkiye’nin ise ilk ve tek uluslararası genel fuarı olan İzmir Enternasyonal Fuarı, 07 – 16 Eylül 2018 tarihleri arasında, İzmir Uluslararası Fuar Alanı - Kültürpark’ta 87. kez ziyaretçileri ile buluşacaktır. İzmir Enternasyonal Fuarı İZFAŞ A.Ş. tarafından İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde ve T.C. Ekonomi Bakanlığı himayelerinde düzenlenmektedir.

24.01.2018 - ASD MARKET WEEK Fuarı Türkiye Milli Katılım Organizasyonu

İstanbul Ticaret Odası tarafından 09.01.2018 tarih ve 84329644/4323 sayı ile Odamıza gönderilen yazıda; 29 Temmuz – 1 Ağustos 2018 tarihleri arasında ABD’nin Las Vegas kentinde düzenlenen ASD Market Week Fuarı’nın Türkiye Milli Katılım Organizasyonu’nun İstanbul Ticaret Odası’nca yapılacağı belirtilmiştir.