Fuar Duyuruları

15.04.2019 - Nijerya 2. Türk Ürünleri Fuarı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden aldığımız yazıda, Batı Afrika Ülkelerine ihracatın ana basamağı olarak adlandırılan ve 190 milyon nüfusu ile Afrika'nın en önemli ekonomileri arasında yer alan Nijerya'nın ekonomi başkenti Lagos'ta, 4-6 Eylül 2019 tarihleri arasında İstanbul Ticaret Odası tarafından Nijerya 2. Türk ürünleri Fuarı'nın gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

08.04.2019 - İslam İşbirliği Teşkilatı Üyesi Ülkeler 3.İnşaat ve Dekorasyon Fuarı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden aldığımız yazıda Kuveyt Ticaret ve Sanayi Bakanlığı ve Ticaretin Geliştirilmesi için İslam Merkezi’nin organizasyonunda, Kuveyt Uluslararası Fuar Şirketi işbirliğinde, “İslam İşbirliği Teşkilatı Üyesi Ülkeler 3.İnşaat ve Dekorasyon Fuarı’nın 8-12 Ekim 2019 tarihleri arasında Kuveyt Uluslararası Fuar alanında düzenleneceği bildirilmiştir.

29.03.2019 - 11.Uluslararası İsfahan Turizm Ve El Sanatları Fuarı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden almış olduğumuz yazıda, 11. Uluslararası İsfahan Turizm ve El Sanatları Fuarı'nın, 18-21 Haziran 2019 tarihleri arasında düzenleneceği, söz konusu fuarın turizm endüstrisi ve otelcilik alanında faaliyet gösteren kuruluş ve firmaların yanı sıra geleneksel sanatlar ve el sanatları üreticilerinin kendi ürünlerini sergilemeleri açısından iyi bir fırsat olduğu, öte yandan fuara yurtdışından katılım sağlayacak konuklara kiralanacak her 12 metrekare stant karşılığında bir kişi için ücretsiz konaklama, havalimanı ve fuar mahalline ücretsiz ulaşım ile stant kiralamada yarı yarıya indirim uygulanması gibi özel kolaylıklar sağlanacağı bildirilmiştir.

21.03.2019 - İran 2.Sağlık – Turizm Konferans ve Fuarı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden almış olduğumuz yazıda, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (ECO) 2. Sağlık-Turizm Konferans ve Fuarı'nın (2nd ECO Confobition) 18-20 Haziran 2019 tarihlerinde, İran'ın Erdebil şehrinde düzenleneceği bildirilmiştir.

20.03.2019 - Punjab Tarım Fuarı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden aldığımız yazıda, PUNJAB TARIM FUARI’nın 22-23 Haziran 2019 tarihlerinde, Johar Town Lahore Fuar Merkezi'nde gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

14.03.2019 - 26.Tiran Uluslararası Fuarı

İstanbul Ticaret Odası’ndan almış olduğumuz yazıda, Arnavutluk’un başkenti Tiran’da geçtiğimiz dönemde beş kez Türk Ürünleri Fuarları gerçekleştirilmiş olup, sektör temsilcilerinin talepleri doğrultusunda bölgenin en önemli uluslararası platformu olarak bilinen “26.Tiran Uluslararası Fuarı”nın gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

22.01.2019 - 6. Uluslararası Petrol Hizmetleri Ve Enerji” İle “Uluslararası İş Yeri Sağlık Ve Güvenli Ortam Uluslararası Fuarları

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden aldığımız tarihli yazıda Tunus Sanayi ve KOBİ'ler Bakanlığı ve Tunus Ulusal Petrol Şirketi işbirliğinde, 6. Uluslararası Petrol Hizmetleri ve Enerji (Petroserv) Fuarı (PetroServ) ve Uluslararası İş Yeri Sağlık ve Güvenli Ortam Uluslararası Fuarı (HSEExpo) 23 – 26 Nisan 2019 tarihleri arasında Tunus Sfax Uluslararası Fuar Kurumunun fuar merkezinde düzenleneceği belirtilmiştir.