2018 Yılı Oda Hesapları 2019 Hizmet Ücretleri Tarifesi Meslek Grupları ve Faaliyet Kodları (NACE) Stratejik Plan

Fuar Duyuruları

18.02.2019 - Bridal Fashion Week Barselona Gelinlik ve Moda Fuarı Ziyaret Organizasyonu

26-28 Nisan 2019 tarihleri arasında İspanya’nın Barselona şehrinde, sektöründe Dünya’nın önemli fuarlarından olarak kabul edilen Bridal Fashion Week Barselona Gelinlik ve Moda Fuarı düzenlenecektir.

15.02.2019 - EKSPOMED EURASIA Şemsiye Stant Organizasyonu

Türkiye’nin medikal alanındaki en önemli fuarlarından kabul edilen “EKSPOMED EURASIA 26.Uluslararası İstanbul Tıbbi Analiz, Teşhis, Tedavi, Koruma ve Rehabilitasyon Ürün, Cihaz, Sistem, Teknoloji, Donanım ve Hastaneler Fuarı” 28-30 Mart 2019 tarihleri arasında İstanbul - Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecektir.

14.02.2019 - Win Eurasia 2019 Otomasyon, Hidrolik, Elektronik, Sac İşleme, Kaynak, İç Lojistik Fuarı Ziyaret Organizasyonu

Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş. tarafından; 14 -17 Mart 2019 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre merkezi’nde, Win Eurasia 2019 Otomasyon, Hidrolik, Elektronik, Sac İşleme, Kaynak, İç Lojistik Fuarı düzenlenecektir.

06.02.2019 - Agroexpo Özbekistan Fuarı

10-12 Haziran 2019 tarihleri arasında Taşkent Uzexpocentre’da AgroExpo Özbekistan Fuarı’nın düzenleneceği belirtilmiştir.

04.02.2019 - Meksika Havacılık Fuarı (FAMEX)

TOBB’dan alınan 01.02.2019 tarih ve 1271 sayılı yazıda, 24-27 Nisan 2019 tarihlerinde Meksika’nın bir eyaleti olan Santa Lucia’da, “Meksika Havacılık Fuarı (FAMEX)”nın düzenleneceği bildirilmektedir.

01.02.2019 - China International Import Expo 2019 Fuarı

İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği’nden aldığımız yazıda, Bilim ve Teknik, Hizmetler, Kaliteli Yaşam Ürünleri, Medikal Ekipmanlar ve Sağlık Ürünleri, Otomobil, Yiyecek ve Tarımsal Ürünler sektörlerine yönelik olarak 05 - 10 Kasım 2019 tarihleri arasında Çin’in Şangay kentinde “China International Import Expo 2019 Fuarı” Türkiye milli katılım organizasyonu, İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İKMİB) organizatörlüğünde düzenleneceği belirtilmiştir.

01.02.2019 - Bangladeş Basis Soft Expo Fuarı

Bangladeş Ankara Büyükelçiliği’nden aldığımız yazıda, 19-21 Mart 2019 tarihleri arasında Bangabandhu Uluslararası Konferans Merkezinde Basis Soft Expo Fuarı’nın düzenleneceği belirtilmiştir.

Bangladeş'te IT ve ITES ürün ve hizmetlerini sergilemeyi amaçlayan en büyük özel sektör fuarı ve en büyük bölgesel teknoloji kongresi olan 15. BASIS SOFTEXPO’nun, ulusal ve uluslararası düzeyde daha işbirlikçi ilişkiler kurmaya odaklanacağı ve çeşitli ülkelerden ticaret heyetlerini Bangladeşli ICT endüstrisinin potansiyellerini tecrübe etmeye davet edeceği bildirilmiştir.

"Basis Soft Expo Fuarı” 19-21 Mart 2019 tarihlerinde, Bangladeş’te gerçekleşecektir.

Fuar hakkında detaylı bilgi almak için www.softexpo.com.bd web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Saygılarımızla,

İzmir Ticaret Odası

31.01.2019 - Agro Food Gıda Fuarı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden aldığımız AGRO FOOD Gıda Fuarı'nın, Pyramids Grup Fuarcılık tarafından, 11-14 Mart 2019 tarihleri arasında, TISİAD (Türkiye Irak Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği)'in desteği ile Irak’ın Bağdat şehrinde gerçekleştirileceği belirtilmiştir.

22.01.2019 - Pakistan "My Karachi-Oasis of Harmony" Fuarı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden aldığımız yazıda Karaçi Ticaret ve Sanayi Odası tarafından organize edilen, "My Karachi-Oasis of Harmony" isimli 16. fuarın 5 – 7 Nisan 2019 tarihleri arasında Pakistan'ın Karaçi şehrindeki Fuar Merkezi'nde (Expo Centre) düzenleneceği belirtilmiştir.

22.01.2019 - 6. Uluslararası Petrol Hizmetleri Ve Enerji” İle “Uluslararası İş Yeri Sağlık Ve Güvenli Ortam Uluslararası Fuarları

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden aldığımız tarihli yazıda Tunus Sanayi ve KOBİ'ler Bakanlığı ve Tunus Ulusal Petrol Şirketi işbirliğinde, 6. Uluslararası Petrol Hizmetleri ve Enerji (Petroserv) Fuarı (PetroServ) ve Uluslararası İş Yeri Sağlık ve Güvenli Ortam Uluslararası Fuarı (HSEExpo) 23 – 26 Nisan 2019 tarihleri arasında Tunus Sfax Uluslararası Fuar Kurumunun fuar merkezinde düzenleneceği belirtilmiştir.