Fuar Duyuruları

16.08.2019 - İstanbullight 12.Uluslararası Aydınlatma, Elektrik Malzemeleri Fuarı ve Kongresi Ziyaret Organizasyonu

UBM NTSR Fuar ve Gösteri Hizmetleri A.Ş. tarafından 18-21 Eylül 2019 tarihleri İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy’de “İstanbullight 12.Uluslararası Aydınlatma, Elektrik Malzemeleri Fuarı ve Kongresi” düzenlenecektir.

Söz konusu fuara yönelik 20 Eylül 2019 Cuma günü bir ziyaret organizasyonu düzenlenmesi planlanmaktadır. Ziyaret organizasyonu çerçevesinde sektörle ilgili Üyelerimiz, uçak bilet bedellerinin 400 TL’ye kadar olan kısmı Odamız tarafından ödenmek suretiyle fuarı ziyaret edebilecektir. Bilet bedelinin 400 TL’yi geçmesi halinde durum teyit sırasında tarafınıza bildirilecektir.

16.08.2019 - Saray Bosna Helal Fuarı

Türkiye Odalar Borsalar Birliği tarafından 08.08.2019 tarihli ve Bosna Bank International’ın ilgili yazısına atfen Odamıza gönderilen yazıda; 26-28 Eylül 2019 tarihleri arasında Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi Üyesi Sn. Sefik Dzaferovic’in himayelerinde, Bosna Bank International, İslam Kalkınma Bankası ve Bosna Hersek Hükümeti işbirliğinde Saraybosna’da “Saraybosna Helal Fuarı”nın gerçekleştirileceği belirtilmiş, Türkiye’den helal ürün üreticilerinin fuara katılmak üzere davet edildiği bilgisi paylaşılmıştır.

16.08.2019 - 30.Uluslararası Züchex, Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı Ziyaret Organizasyonu

Life Media Fuarcılık A.Ş ile Tarsus Turkey Fuarcılık A.Ş. tarafından 12 – 15 Eylül 2019 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde “30.Uluslararası Züchex, Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı” düzenlenecektir.

Söz konusu fuara yönelik Odamızca 12 Eylül 2019 Perşembe günü bir ziyaret organize edilmesi planlanmaktadır. Ziyaret organizasyonu çerçevesinde sektörle ilgili Üyelerimiz, uçak bilet bedellerinin 400 TL’ye kadar olan kısmı Odamız tarafından ödenmek suretiyle fuarı ziyaret edebilecektir. Bilet bedelinin 400 TL’yi geçmesi halinde durum teyit sırasında tarafınıza bildirilecektir.

09.08.2019 - %30 İZTO TEŞVİKLİ BAKUBUILD Azerbaycan Uluslararası Yapı Fuarı Ziyaret Organizasyonu 22-25 Ekim 2019

22-25 Ekim 2019 tarihleri arasında Azerbaycan’ın Bakü şehrinde, sektöründe bölgesinin önemli fuarlarından biri olarak kabul edilen BakuBuild Azerbaycan Uluslararası Yapı Fuarı düzenlenecektir.

Geçen sene 219 firmanın stand açtığı ve yaklaşık 9000 kişinin ziyaret ettiği fuara yönelik olarak Odamızca sektör temsilcilerinden oluşan bir grup ziyareti planlanmaktadır.

05.08.2019 - BATIMAT Paris Yapı ve İnşaat Fuarı Ziyaret Organizasyonu Duyurusu 4-7 Kasım 2019 %30 TEŞVİKLİ

4-8 Kasım 2019 tarihleri arasında Fransa’nın Paris şehrinde, sektöründe Dünya’nın önemli fuarlarından biri olarak kabul edilen BATIMAT Yapı ve İnşaat Fuarı düzenlenecektir.

05.08.2019 - Türk Diş Hekimleri Birliği Expodental 2019 Fuarı Ziyaret Organizasyonu

Türk Diş Hekimleri Birliği Fuar ve Org. Ltd. Şti tarafından 4-7 Eylül 2019 tarihleri arasında ICC İstanbul Gösteri Merkezi’nde “Türk Diş Hekimleri Birliği Expodental 2019 Fuarı” düzenlenecektir.

31.07.2019 - EMO Metal İşleme Makineleri ve Teknolojileri Fuarı

Almanya’nın Hannover kentinde 16 – 21 Eylül 2019 tarihleri arasında “EMO Metal İşleme Makineleri ve Teknolojileri Fuarı” düzenlenecektir. Metal İşleme alanında Dünyanın en önemli etkinliği kabul edilen fuarda 40’ın üzerinde ülkeden 2.000 civarında katılımcı stand açmaktadır.

02.07.2019 - Birleşik Arap Emirlikleri’nden Düzenlenecek Faaliyetler Hk.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden aldığımız bir yazıda; 2019 yılı içerisinde Birleşik Arap Emirlikleri'nde düzenlenecek ve farklı sektörleri kapsayacak olan faaliyetlere ekte yer verilmiştir.

11.06.2019 - Mozambik Uluslararası Ticaret Fuarı

Odalar Birliği’nden aldığımız bir yazıda, Mozambik'in en önemli karma nitelikli uluslararası fuarı olan Mozambik Uluslararası Ticaret Fuarı'nın, 26 Ağustos - 1 Eylül 2019 tarihleri arasında düzenleneceği bildirilmektedir.

09.05.2019 - 5 Ayrı Ülke, 5 Ayrı Fuar

İstanbul Ticaret Odası’ndan aldığımız yazıda, uluslararası alanda düzenlenen fuarlara ülkemizin her köşesinden katılım sağlanabilmesi amacıyla 5 ayrı ülkede 5 ayrı fuar organizasyonun planlanmakta olduğu bildirilmiştir.