2016 Yılı Oda Hesapları 2017 Hizmet Ücretleri Tarifesi Meslek Grupları ve Faaliyet Kodları (NACE) Stratejik Plan

TÜM HABERLER

01.03.2017 - İTO Müze Buluşmalarının İkincisi Yapıldı

Kültür, turizm, arkeoloji ve müzecilik konularını tartışmak için İzmir Ticaret Odası Ticaret Tarihi Müzesi’nde yapılan Müze Buluşmaları’nın ikincisi, İzmir Vali Yardımcısı Cumhur Güven Taşbaşı, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cüneyt Güleç, Kültür ve Turizm İl Müdürü Murat Karaçanta ve İTO Yönetim Kurulu Üyeleri’nin katılımıyla gerçekleşti.

01.03.2017 - Demirtaş Turizmcilere Seslendi “Birlikte Zorlukları Aşacağımıza İnanıyorum”

Zor günler geçiren turizm sektör temsilcilerine ‘moralinizi bozmayın’ diyen Demirtaş, “Terör belası 2016’da peşimizi bırakmadı.

28.02.2017 - İTO’DAN TARİHE DESTEK

İzmir Ticaret Odası, 2017 yılında Antik Smyrna Kenti Kazı ve Restorasyon Çalışmalarına 100 bin TL, Bayraklı Ören Yeri Kazı ve Restorasyon Çalışmalarına 100 bin TL ile sponsor olacak.

23.02.2017 - VALİ AYYILDIZ İTO MECLİSİ’NE KATILDI

İzmir Ticaret Odası (İTO) Şubat ayı meclis toplantısı, İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

21.02.2017 - İTO ÜYELERİNE 250 BİN TL’YE KADAR KREDİ İMKANI

İTO İLE İŞ BANKASI KREDİ PROTOKOLÜ İMZALADI…

19.02.2017 - DEMİRTAŞ: “İŞSİZLİK SORUNUNU ÇÖZMEK ÖNCELİKLİ GÖREVİMİZ”

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir Ticaret Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (İTOB OSB) firma temsilcileriyle yaptığı toplantıda, her işletmenin en az 1 kişiyi istihdam etmesini isteyerek; “Hem ülkemizin sorununa omuz vereceğiz, hem de işlerimizi kalkındıracağız” dedi.

12.02.2017 - Gelinlik Fuarı, 10 yılda 10 kat büyüdü

İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, oda üyelerinin büyük desteği ile IF Wedding Fashion Fuarı’nın 10 yılda 10 kat büyüdüğünü söyledi.

10.02.2017 - Bilim Koleji’nde Finlandiya ile İşbirliği Yapalım

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve İzmir Ekonomi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ekrem Demirtaş, üniversite bünyesinde kurulacak olan bilim kolejinde tüm danyada eğitim sistemi yakından izlenen Finlandiya ile işbirliği yapmak istediklerini söyledi.

10.02.2017 - İTO’DAN, Ege Gümrük Ve Ticaret Bölge Müdürü’ne ‘Hoşgeldin’ Ziyareti

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Meclis Başkanı Rebii Akdurak, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Lojistik ve Gümrük Müşavirliği Meslek Komitesi üyeleri, İzmir’de göreve başlayan Ege Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Nihat Kınık'ı makamında ziyaret etti. İTO heyeti, İzmir’de göreve başlayalı iki ay olan Kınık’a başarılar diledi.

08.02.2017 - Daha Fazla Melek Yatırımcı Gerekiyor

İzmir Ticaret Odası İş Melekleri ve Mentor Ağı Değerlendirme Toplantısında konuşan melek yatırımcılar, Türkiye’de daha fazla melek yatırımcıya ihtiyaç olduğunu söyledi.

08.02.2017 - Portekiz Ekonomi Ve Ticaret Müsteşarının Ziyareti

Portekiz Ankara Büyükelçiliği Ekonomi ve Ticaret Müsteşarı Celeste Mota ve Portekiz  İzmir Fahri Konsolosu Ahmet Yiğitbaşı, İzmir Ticaret Odası(İTO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Jak Eskinazi’yi ziyaret etti.

03.02.2017 - İflas İlanı

SAYIN ÜYEMİZ,

Odamız sicilinin 989581 sırasında “TASFİYE HALİNDE İ.T.S. LOJİSTİK ULUSLARARASI NAKLİYAT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ” unvanında kayıtlı firmanın İzmir 5. Asliye Ticaret Mahkemesi’ nin 28.12.2016 tarih 2015-411 Esas sayılı kararı ile iflasının açıldığı, T.C. İzmir İflas Müdürlüğü’ nün 05.01.2017 tarih, ESAS NO: 2017-1 İflas sayılı yazısı ile öğrenilmiş olup, Yönetim Kurulumuzun 31.01.2017 tarih, 197 sayılı kararı ile üyemizin sicil kayıtlarına işlenmiştir.

02.02.2017 - İzmir, Antik Smyrna İle Çekim Merkezi Olur

İzmir Ticaret Odası Ticaret Tarihi Müzesi Müze Buluşmaları’nın ilkinde Bayraklı ve Antik Smyrna Kazı Başkanları kazılarını anlattı.

26.01.2017 - Rusya’dan Ticaret Temsilcisinden İşbirliği Daveti

İzmir Ticaret Odası Meclis Toplantısı’na katılan Rusya Federasyonu Ticaret Temsilcisi Aydar Gaşigullin, iki ülke arasında birçok alanda işbirliği potansiyeli olduğuna dikkat çekerek, Türk yatırımları Rusya’ya davet etti.

26.01.2017 - LİMAN ESNAFI KAN AĞLIYOR

DEMİRTAŞ: “LİMAN ESNAFI İÇİN BAŞBAKANIMIZA DOSYA SUNACAĞIZ”

Kruvaziyer gemilerinin İzmir’e gelmemesi nedeniyle zor günler yaşayan İzmir Alsancak Liman esnafı, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş’ı ziyaret ederek yardım istedi.

20.01.2017 - İTO Üyelerine “Halden Anlayan” Kredi

İzmir Ticaret Odası (İTO) ile Vakıfbank arasında imzalanan protokol ile “Halden Anlayan Kredi” adıyla İTO üyeleri uzun vadeli ve uygun faiz oranlarında kredi kullanabilecek.

17.01.2017 - İTO Üyelerine 30 Milyon Liralık Ek Nefes

İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, İTO üyelerine 125.863.000 TL’lik Nefes Kredisi’nin ardından 30 milyon TL’lik ek nefes kredisi daha kullandıracaklarını açıkladı.

14.01.2017 - Kıbrıs’ta Fırsat Kaçırılmasın

İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Cenevre’de düzenlenen Uluslararası Kıbrıs Konferansı’nda ilk defa çözüme bu kadar çok yaklaşıldığını belirterek, “İki tarafı da uzlaşmaya, bu fırsatı kaçırmamaya davet ediyorum.

06.01.2017 - İZMİR SENİ UNUTMAYACAK FETHİ SEKİN

5 Ocak 2017 Perşembe günü İzmir Adliyesi’ne yapılan saldırıyı canı pahasına engelleyen Kahraman Polis Memuru Fethi Sekin, sonsuza kadar İzmirlilerin kalbinde yaşayacak.

05.01.2017 - GEÇMİŞ OLSUN İZMİR

Kentimizde bugün (05.01.2017) İzmir Adliyesi yakınında gerçekleşen terör saldırısı nedeniyle büyük bir üzüntü içerisindeyiz.